Dine fordele

1
Vi har forstand på energioptimering

HVor det er relevant er håndværkerne under Energihåndværkerne Djursland officielt uddannede energivejledere.

2
Du kan ringe når du har tid

Vores telefoner er åbne når du har brug for os, så hold dig endeligt ikke tilbage.
Ring 70 70 29 10 – også om aftenen!

3
Få lavet en konkret beregning

Vi skaber overblik for dig – så du kan se hvilke forbedringer der bedst betaler sig her og nu.

4
Bliv ringet op

Vi ringer til dig, helt gratis, når du har bedst tid.
Det er ganske gratis – klik her

bobel_skabelon

Energihåndværkerne Djursland
– din garanti for kvalitet

Energirenovering eller mindre tiltag i boligen kan ofte have en stor effekt på såvel bokomforten som økonomien i din bolig.

Den løsning der umiddelbart ser ud til at være billigst, er det ikke nødvendigvis når driften medregnes, ligesom at den dyreste bestemt heller ikke behøver at være den bedste for lige netop dig.

diverse

Med en håndværker der er medlem af Energihåndværkerne Djursland, er du garanteret en individuel vurdering, med udgangspunkt i dine behov. Vi tilbyder et komplet energitjek af din bolig – men vi skifter også gerne et enkelt vindue, en stikkontakt eller pudser en sokkel.

Energihåndværkerne Djursland er et netværk af håndværksvirksomheder på Djursland. Vi dækker de fleste faggrupper, såsom el, alarm, tele, murer, tømrer, isolering, vinduer og døre, snedker, VVS, blikkenslager, solceller, varmepumper, maler, kloak, entreprenør, beton, glarmester, maskineftersyn og porte.

Det betyder også, at du kan være sikker på at få en faglig kompetent vurdering, uanset hvilken type opgave du står med. Hvor det er relevant har håndværkeren gennemgået en uddannelse som “Energivejleder”.

Hos Energihåndværkerne Djursland sætter vi din tilfredshed som kunde, absolut højest, hvorfor vi gør meget ud af at service dig, både i form af rådgivning og en kompetent løsning til den aftalte tid og pris – men også i form af en engageret håndtering, hvis der mod forventning opstår behov for opfølgende arbejde på opgaven. Din tilfredshed er vores stolthed.

EHD logoer