Dine fordele

1
Vi har forstand på energioptimering

Alle håndværkere under Energihåndværkerne Djursland er officielt uddannede energivejledere.

2
Du kan ringe når du har tid

Vores telefoner er åbne når du har brug for os, så hold dig endeligt ikke tilbage.
Ring 70 70 29 10 – også om aftenen!

3
Få lavet en konkret beregning

Vi skaber overblik for dig – så du kan se hvilke forbedringer der bedst betaler sig her og nu.

4
Bliv ringet op

Vi ringer til dig, helt gratis, når du har bedst tid.
Det er ganske gratis – klik her

simon_holmsted

Holmsted Varme Teknik

Holmsted Varme Teknik er en håndværksmæssig moderne varmeinstallationsvirksomhed beliggende i Grenaa, i midten af Danmark.

Vi leverer kvalitetsløsninger inden for varmeteknik, VVS og energioptimering til kunder i hele landet.

holmsted

Vores udgangspunkt er altid dine behov og forudsætninger, for uanset om vi taler VVS, varmeteknik eller ventilation er der ikke to huse der er ens, og ikke to familier med samme behov. Derfor sammensætter vi altid en løsning som netop passer til dine behov og ønsker samt økonomi.

Hos Holmsted Varme Teknik er vi dybt dedikerede til vores håndværk. Derfor går vi også til enhver opgave med et stort fagligt engagement og fuld fokus på at det er din tilfredshed når vi er færdige, der afgør om projektet var en succes.

Derfor har vi dig naturligvis også med i hele processen, uanset om der er tale om klassiske VVS opgaver, varmeteknik eller ventilationsarbejde. Det er vores job at rådgive, således at du kan træffe de rigtige beslutninger på et veloplyst grundlag, og derefter er det vores faglige pligt at føre din ønsker og drømme ud i livet. Ring og få en snak med os om dine muligheder, så finder vi i fællesskab den helt rigtige løsning!

– og husk, at hos Holmsted Varme Teknik har du altid den samme kontaktperson, så vi kender dit projekt, så snart du ringer.

VVS arbejde

Holmsted Varme Teknik er autoriseret VVS installatør og medlem af Dansk VVS / TekniQ Garanti, for at sikre dig den optimale garanti på alt hvad vi laver. Vi tilstræber at lave den rigtige løsning til den rigtige pris, hver gang.

holmsted2

Det er vores ufravigelige målsætning, at du som kunde hos Holmsted Varme Teknik oplever et højt og nærværende serviceniveau, hvor du aldrig er i tvivl om at vi har fuld fokus på netop din opgave. Et væsentligt fundament for vores forretning er således gode kunderelationer, der bygger på tillid og troværdighed.

Vi løser alle typer af opgaver indenfor vores felt. Skulle vi støde på en udfordring, som vi ikke har prøvet før, så har vi et stort netværk af sparringspartnere, som kan assistere.
Holmsted Varme Teknik er med andre ord din leverandør af VVS, ventilation og  varmeteknik, når du vil have en engageret og helstøbt opgaveløsning, til en konkurrencedygtig pris.

Se mere på vores hjemmeside.

EHD logoer