Dine fordele

1
Vi har forstand på energioptimering

Alle håndværkere under Energihåndværkerne Djursland er officielt uddannede energivejledere.

2
Du kan ringe når du har tid

Vores telefoner er åbne når du har brug for os, så hold dig endeligt ikke tilbage.
Ring 70 70 29 10 – også om aftenen!

3
Få lavet en konkret beregning

Vi skaber overblik for dig – så du kan se hvilke forbedringer der bedst betaler sig her og nu.

4
Bliv ringet op

Vi ringer til dig, helt gratis, når du har bedst tid.
Det er ganske gratis – klik her

holmriis_el

holmriis

Holmriis

Holmriis – Ebeltoft El-installation er grundlagt i 1921. I 2000 blev Peder Holmriis medejer og firmaet´s værksted samt administration flyttede til ny adresse på Østerallé 23 i Ebeltoft.

Gennem årene har virksomheden udviklet sig til at blive en af regionens førende el-installationsvirksomheder, og i dag beskæftiger virksomheden omkring 25 specialuddannede medarbejdere, som betjener den faste kundekreds døgnet rundt med netværksløsninger, industriservice, digital telefoni, alarm- og videoanlæg … og ikke mindst med de mere traditionelle el-installationer.

Firmaet er medlem af butikskæden Punkt1 samt LysMesteren og har i de to butikker et stort sortiment i belysning, hvidevarer m.m.

Vedvarende energi
Holmriis er autoriseret Bosch Climate Partner. og kan hjælpe både privat og virksomheder med energiinstallationer. Vi vurderer i samarbejde med kunden hvilket behov der er, så vi kan levere den løsning der bedst passer jer.

Vi har et bredt udbud af muligheder, så uanset om der er tale om private, store eller mindre virksomheder, kan vi levere en løsning, der opfylder behovet. Vi udfører opgaver som:

  • Varmepumper
  • Aircondition
  • Jordvarme
  • Pillefyr
  • Ventilation

Se mere på vores hjemmeside.

EHD logoer