Dine fordele

1
Vi har forstand på energioptimering

Alle håndværkere under Energihåndværkerne Djursland er officielt uddannede energivejledere.

2
Du kan ringe når du har tid

Vores telefoner er åbne når du har brug for os, så hold dig endeligt ikke tilbage.
Ring 70 70 29 10 – også om aftenen!

3
Få lavet en konkret beregning

Vi skaber overblik for dig – så du kan se hvilke forbedringer der bedst betaler sig her og nu.

4
Bliv ringet op

Vi ringer til dig, helt gratis, når du har bedst tid.
Det er ganske gratis – klik her

bobel_skabelon

Få et energitjek

Et energitjek kan give dig et næsten uvurderligt indblik i din boligs driftsøkonomi, og dermed også din daglige bokomfort.

For selvom du ikke som sådan har bemærket kolde gulve eller træk i det daglige, så oplever vi ofte, at vores kunder, efter at have fået foretaget diverse energiforbedringer, kommer og siger, at de har fået et meget mere behageligt indeklima.

energitjek

Hvad er et energitjek?

Vi foretager et energitjek på baggrund af vores særlige uddannelse som Energivejledere. Det er en grundig gennemgang, der dels belyser din boligs overordnede sundhedstilstand, men naturligvis i særdeleshed kaster lys over hvilke eventuelle forbedringer eller tiltag, der vil være rentable at foretage – ud fra fokus på energiforbruget, dvs. varme og el.
Bedre energimærkning, højere salgsværdi

Når vi har foretaget gennemgangen får du naturligvis vores bud på hvilke ændringer vi mener der med fordel kan foretages i din bolig. Derudover får du et estimat på hvilket niveau din bolig herefter vil ligge på i forhold til energimærkning. På den måde får du også et rimelig fornuftigt billede af, hvor stor en indvirkning eventuelle investeringer kan få på din boligs salgsværdi.

Energirenovering kan betale sig

Den direkte besparelse ved at lave energiforbedringer på din bolig, vil ofte være så høj at et eventuelt lån til investeringen uden problemer kan forrentes heraf. Med andre ord. Energirenovering kan være en rigtig god forretning.

isolering

Vi er dine lokale fagmænd når det gælder ekspertise i energiforbedringer, og netop det faktum at vi arbejder sammen på tværs af faggrupper, sikrer dig den skarpeste løsning.
Vi behøver med andre ord ikke at “gætte” os til noget, vi har altid en fagmand med den rette erfaring og knowhow – uanset hvor i din bolig du har brug for forbedringer.

EHD logoer